Şuanda amacıma yakınım zaten hocam neredeyse obez denilecek haldeydim vücudumu yerine oturttum

Şimdi hedef sporu biraz daha yararlı hale getirmek. Herhangi bir kalp rahatsızlığım yok. Pre-dator ürünlerini iyice inceleyeceğim. Şuanda sporda disiplini yerine oturttum fakat besinde tam oturtamadım aile evi olduğundan tek sıkıntı akşam yemekleri
O ürünün içinde Kreatin Monohidrat, Beta Alanin, BCAA bulunuyor. Kafein, Taurin vs. enerji yönünden destekliyor.
Şimdi kreatin için Prof. vücut geliştirme yapanlar veya yükleme haftası yapanlar o haftalarda genellikle üzüm suyu ile vücut oranlarına göre daha fazla alırlar. Bu ürün kompleks bir üründür. Örneğin; beta alenin kas ağrılarını vs. hafifletir. Bu ürün biraz doping gibi içince farkını göreceğin bir üründür. Ama çarpıntı yapar.
Bu ürünün içeriğinde BCAA ve Kreatin varmış diye al diyemem çünkü bu ürünü sadece spor yaptığın günlerde kullanabilirsin. Fiyat olarak zaten uçmuş vaziyette bundan iki ay önce 300TL'idi. (Şubat gibi 200TL'idi. ) Ben mesela yeni sipariş verdim henüz gelmedi 7 gün önce versem 350TL civarına alabilecekken şimdi 390TL'ye aldım. En uygun Akakçe'de bir satıcı satıyor oda sanırım eski stoklardan tüketiyor şuan resmi satış fiyatı 450TL

Alacaksan karpuzlu al.