eğitim bir sureligine iptaldir eğitim bir sureligine iptaldir eğitim bir sureligine iptaldir eğitim bir sureligine iptaldir eğitim bir sureligine iptaldir Bu Sistemle Yaptığım Sitenin Hikayesine Göz Atmak İçin Buraya Tıklayın
Eğitim satın alıyorum, başlıkla alakası yok. Geçtiğimiz haftalarda bu platform üzerinden 10'a yakın eğitim satın aldım. Sadece 1 tanesi videoluydu. Hatta geçen gün edu link listesi satın aldım. Sözde 200 adet link satıyordu arkadaş, kontrol ettiğimde sadece 18 tanesinin geçerli olduğunu gördüm. Neyse, ben sizin için bir eğitim hazırladım. Bir wordpress siteye isterseniz on bin - isterseniz yüz bin içerik ekleyebilirsiniz. Ben size 1000 - 2000 tane eklemenin püf noktalarını anlatacağım. Gerisi sizin becerinize kalmış.
Üstelik içerikler çalıntı olmayacak!
İçerikler birbirinin tamamen aynısı olmayacak!
Örnek web sitemin bilgileri şu şekilde:
Webmaster tools verileri:
Adsense Gelirleri:
Google İndex Sayım:
NEYE İHTİYACINIZ OLACAK?- Bir adet wordpress kurulu web sitesi,
- Başlangıç seviyesinde wordpress bilgisi
- Biraz içerik oluşturma yeteneği (ben videonun bir tanesinde temel bilgilere yer verdim)
- Office Programlarının bilgisayarınızda kurulu olması (sadece excel yeterli olur)
Ne Vaat Ediyorum?
Aslında hiçbir şey, sizinle birlikte sıfırdan web sitesi kurup, onun içerisinde eklenti ve excel yardımıyla içerik ekleyeceğiz. Size birden fazla fikirde vereceğim.
Hali hazırda 5 ders hazırladım. Tamamı videolu! PDF Yok, not defterinde gereksiz bilgi yok! Yalan dolan yok. Olduğu gibi.
Boş bir domainime wordpress site kurdum sıfırdan, adım adım ilerleyeceğiz. Hepsi videolu
ders sayısı devam edecek, eğitimi bir kez satın almanız durumunda güncellenen her derse ulaşabileceksiniz. 6. Dersten sonra news + adsense + yapay zeka ile olmazsa olmaz içerikler hazırlama gibi konulara giriş yapacağız. Videoları izlediğim zaman sesimin hışırtı yaptığını fark ettim. Eğitimi satın alan arkadaşlar kulaklarımı çınlatmazlarsa sevinirim. Dinleniyor o kadar sorunlu değil. YORUMLARINIZ
Eğitim videolarını tek tek izledim. Mantıklı ve ciddi iş yapacak bir yöntem. Sistemi ingilizce ile deneyeceğim bakalım ne olacak. Siteye anında index aldırabilirseniz çok iyi olur.
Gercekten yöntem harikan hele bir de mantigini kavrarsanız muazzam sonuçlar elde edilebilecek bi yöntem... Makaleler eşsiz oluyor bu arada... Ve konu sahibi dostum cok yardimci oluyor her konuda... Kendisi on numara biri... Herkese tavsiye ediyorum, samimi söylüyorum baska yerde bulamazsınız bu yöntemi....
Eğitim alındı arkadaş emek harcamış keyifle izledim ben
eğitim seti alındı, pratik bilgiler içeren güzel bir eğitim
eğitim seti alındı, farklı fikirler üstüne koyarak güzel kazançlar kazanılabilir
eğitim satın alındı. güzel anlaşılır bir anlatım olmuş
eğitim alındı, oldukça faydalı.
Arkadaşımızın eline emeğine sağlık. Güzel anlatım olmuş.
Eğitim doyurucu ve güzel başlangıç seviyesi için oldukça ideal
Eğitim alındı videolar açıklayıcı ve mantıklı şwkild eiletlenmiş bir kaç öneride bulundum sonraki videolarda yer vereceğini belirtti hocam.
Mesele basit sadece arkadaşında dediği gibi fikir yürütmek ve bulabileceğiniz kategorinin genişliğine göre içerik artıyor ve azalıyor konuyu bulduktan sonra içerik eklemesi oldukça kısa ve basit. Teşekkürler iyi. Çalışmalar dilerim.
İlgili arkadaş hızlı alışveriş oldu. Tavsiyedir
Güzel ve açıklayıcı bir biçimde anlatılmış. Wordpress bilgisi konusunda yeni olan arkadaşlar için detaylıca her konuya değinmiş. Uygulamaları net bir şekilde aktardığı için adım adım anlatılanları yapmak gayet kolay. Emeğine sağlık hocam.
Eğitim satın alındı. Hocama ilgi alakası sebebiyle teşekkür ediyorum.
Eğitim alındı. ilgi ve alaka için teşekkürler hocam
ÜCRET: Bu eğitime 39 TL'ye değil 49 TL'ye değil,
sadece 50 TL'ye sahip olacaksınız. en başından yalan dolan yok, kandırmaca yok diyorum. bu eğitimi satamazsam 1 tl'den ihaleye koyup satmaya çalışmayacağım. kısa bir süre sonra bu eğitimi satın alanların kopya eğitimler çıkarma ihtimali olduğunu da biliyorum. olsun yine de birkaç kişinin işine yarar belki diye dersleri güncellemeye devam edeceğim.