Başlıktaki telefonu örnek amaçlı olarak veriyorum tabi her insan en iyisini hakediyor ancak bu tarz sürekli üst model telefon alan insanlar instagram youtubedan başka bir şey yapmıyorlar telefonlarda yani ne diye alınıyor anlam veremiyorum örneğin telefonum 2017den kalma çünkü arama youtubedan başka birşey yapmıyorum ama sayesinde para kazandığım bilgisayar, tablet gibi ürünlerim üst model insanlar neden ihtiyacından fazlasını istiyor hep bir havalı olma isteği yanlış anlaşılma olmasın özellikle bizim toplulumumuzda nedir bunun adı ?
6S'i ilk çıktığı zaman almıştım. 16 gb almıştım. O zamana göre yeterliydi fakat sonrasında gelen güncellemelerle yer yetmemeye başladı. Yeni bir telefon arayışına girdim. Pahalılıktan dolayı yurtdışı imei kaydı olmayan poco x3 pro aldım. Telefonu düşürdüm ya da çaldırdım. Telefonu direkt kapatmışlar. Karakolda ifade bile veremedim. Ben de faturalı olması Macbook kullandığım için bul özelliğiyle ve diğer bir çok avantajından dolayı aynı zamanda bu zamana kadar 6S'ten tek bir şikayetimin olması onda da yeni ürünle değiştirmeleri sebebiyle iPhone almak istedim. Almışken de 13Pro max alayım 7-8 yıl kullanırım diyerek aldım. 33bin civarı ödedim o da 2000 dolara denk geliyor 5 yıl kullansam günlük 1 dolara falan geliyor. Yarım paket sigara parası. Sigara içenler lütfen bu tarz şeylere yorum yapmasınlar