Merhaba arkadaşlar bugün bir işletmemiz için yeni bir sayfa açtım ve facebook; bu şekilde bir sayfa yöneticisiyle ayrı bir profilmiş gibi sayfamı kurdu. Bu sayfada bir şey paylaşabilmem için "geçiş yapmam" gerekiyor. Bunu nasıl iptal edebilirim klasik sayfa deneyimine nasıl geçebilirim bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi? teşekkürler