webdesk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaporadan sonra bir daha ulaşamazsınız bence dikkat edin
schimmel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Git yerinde gör onun haricinde gönderme derim
m_kycn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten ihtiyacı olduğu için koymuş olma ihtimali var ama telefonda pazarlıkla 10K indirmek pek inandırıcı gelmedi bana da açıkçası. Hem satıcının hem sizin adınızın söylendiği vdeo isteyebilirsiniz kapora göndermeden.
Moldovalı adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaporasız iş yapmanı tavsiye ederim git kendin gör nasibindeyse alırsın
ata0681 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem almaya niyetli son git yerinde gör göster bitir işi kapora işi sakat
Internetabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendinizi biraz daha garantiye almak için aracı kameradan görmek istiyorum diyin yanına insin aracın iç dış kameralı görün öyle bir araç varmı varsa onamı ait anlarsınız hocam böylelikle bir tık daha kendinizi garantiye almış olursunuz.

genelde başka ilanları kendilerine göre düzenleyip ekliyorlar.
adwerd0z1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sarı sitelerde böyle tuzaklar çok kapora istiyorlar gönderiyorsun açmıyor telefonunu
OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beleş para oh mis senin gibi 30 kişi gönderse iyi para
ata0681 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim anlamadığım sen bu arabayı almak istiyorsun bin uçağa otobüse git bir an önce kapora niye bak beğendin arabayı ver parasını al gerçek satıcı adam geliyorum ben diyenden kapora filan istemez bin gel kardeşim der
rowCount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Aracı görmeden kapora atılmasının sebebi ne olabilir ben halen daha çözemedim eğer adamın acelesi varsa tamam kardeşim bileti alıp geliyorum dersin biletin de resmini atarsın adamın da kafası rahat olur gelir görürsün önden kapora istemek nedir anlamadım gitti
T_PLaMeN_R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kapora alır engeller
Konuyu güncelledim görüşleriniz için teşekkür ederim