Kaporadan sonra bir daha ulaşamazsınız bence dikkat edin
Git yerinde gör onun haricinde gönderme derim
Gerçekten ihtiyacı olduğu için koymuş olma ihtimali var ama telefonda pazarlıkla 10K indirmek pek inandırıcı gelmedi bana da açıkçası. Hem satıcının hem sizin adınızın söylendiği vdeo isteyebilirsiniz kapora göndermeden.
kaporasız iş yapmanı tavsiye ederim git kendin gör nasibindeyse alırsın
Madem almaya niyetli son git yerinde gör göster bitir işi kapora işi sakat
Kendinizi biraz daha garantiye almak için aracı kameradan görmek istiyorum diyin yanına insin aracın iç dış kameralı görün öyle bir araç varmı varsa onamı ait anlarsınız hocam böylelikle bir tık daha kendinizi garantiye almış olursunuz.
genelde başka ilanları kendilerine göre düzenleyip ekliyorlar.
Sarı sitelerde böyle tuzaklar çok kapora istiyorlar gönderiyorsun açmıyor telefonunu
Beleş para oh mis senin gibi 30 kişi gönderse iyi para
Benim anlamadığım sen bu arabayı almak istiyorsun bin uçağa otobüse git bir an önce kapora niye bak beğendin arabayı ver parasını al gerçek satıcı adam geliyorum ben diyenden kapora filan istemez bin gel kardeşim der
Merhaba,
Aracı görmeden kapora atılmasının sebebi ne olabilir ben halen daha çözemedim eğer adamın acelesi varsa tamam kardeşim bileti alıp geliyorum dersin biletin de resmini atarsın adamın da kafası rahat olur gelir görürsün önden kapora istemek nedir anlamadım gitti
Kapora alır engeller
Konuyu güncelledim görüşleriniz için teşekkür ederim