dün istanbulkart kredi başvurusu yaptım onaylandı ancak tamamlanması için fibabank müşterisi olmak gerekiyormuş. 2 saate yakın nfc doğrulaması için uğraştım ancak olmadı. başvuruyu tamamlamayınca fibabanktan arandım durumu anlattım o zaman şubeden hesap açın sonra uygulamadan yeniden başvurun dediler.

az önce şubeden çıktım hesabım açıldı. istanbulkart uygulamasındaki başvuruya girince banka kaynaklı olduğunu düşündüğüm hata ekranı geliyor. çünkü banka onay ekranına yönlendiriyor beni. fiba bankasını arayınca banka kaynaklı olmadığını istanbulkart uyg kaynaklı olduğunu söyledi yeniden başvurun dediler ama bu ekranı aşamıyorum. bu ekran banka ekranı uygulamayla bi alakası yok gibi sanki. kimi arasam başkasına yönlendiriyor. ne yapmam gerek ?

güncelleme : istanbul kart uygulaması yeniden müşteri olma ekranına yönlendirdiği için hata oradan kaynaklanıyormuş. ben müşteri olduğum için de diğer aşamaya geçilmiyormuş askıya kalmış başvuru. müşteri hizmetleri ilgili birime talep oluşturdular dönüş yapacaklarmış. nfc yi geçemeyen şubeye giden arkadaşlar için bilgilendirme olarak dursun