Cok sukur ev sahibi olduk diye sevinemeyenlerdeniz bizde evler aldik Allah herkese nasip etsin kimseyi sokaklarda birakmasin benim kopru altlarinda bir evsiz gibi uyudugum seneler oldu uykulara hasret kaldigim geceler oldu fakirligin kralini yasadin yasadik ben kucuk yastayken berberde ciraklik yapiyordum annemin ekmegi tuza bandirip kahvalti yaptigi zamani hatirlarim simdi cok sukur iyiyiz cok caba sarfettim cok mucadeleler yaptim istanbuldaki ve diger yerlerdeki dairelerin fiyatinin artmasina inanin hic sevinmiyorum hic bir evimiz de kirada degil birileri bir sekilde kaliyor Allah izin verir omrum olursa degil bir kac ev yuzlerce evimiz olsada kiraya vermeyi kesinlikle dusunmuyoruz ... malesef sevinmiyorum tam tersi fiyatlarin bu kadar sacma sapan rakamlara ulasmasi inanilir gibi degil bu gun malesef bir cok ahlaksiz utanmaz vicdansiz ev sahipleri utanmasa her ay zam yapacak memleket gocmen dolmus ev sahibi evini normal kendi vatandaslarina adam akilli fiyatlarla kiraya verebilirken gidiyor siginma kampi gibi evde kac kisi kalirsa kalsin umurunda degil evi veriyor 3 5 kati fiyatina kiralayanlarinda isine geliyor ve sonra bu utanmaz arsizlar sokakta kahvehanede sagda solda butun platformlarda ve hatta forumda bile cikip her yer gocmen doldu diye dert yaniyor gevezelik yapiyor ... memleketimizin bir cok yerinde bu utanmazlik var ya deprem olduktan sonra kiralara zam yapan ahlaksizlar oldugu surece duzelmemiz biraz zor abim.
Sunu ilave edeyim memlekette sadece ev fiyatlari degil herseye zam geliyor devlet herseye zam yapiyor gelir sabit gider surekli artiyor bu ticari ahlaksizlik... o zam yapti onunkisi o para ediyorsa benimkisi daha cok para eder diye dusunen milyonlarca insan var memleketimizde nasil duzelsin ekonomi amerikanin hazinesini getirsek o bile dayanamaz bu mantiga abiler neyse herkese hayirli isler ....
Ve hatta ilave edeyim seneye yazin sakaryadaki bir evimiz musait olacak onu bu forumda ogrenci kardeslerimize bedava kiraya verecegim insallah.