Yanlış anlama, dediğim gibi tamamen işin arka planında olan biri olarak kendi gözlemlerimi söylüyorum. Çalışma yeni ama senin şarkılarından daha hype ve daha iyi bir söz yazımı mevcut diye attım.
Senin yükselmen beni mutlu eder, aynı ekosistemdeyiz, dinleyici müşteridir, müşteri rapçilere para kazandırır, rapçiler de bana. Yani ben senin değil 4 milyon dinlenmeni, 40 bin kişiye sold out sahne yapmanı bile canı gönülden isterim.
Ben sadece 2 senelik bir çalışan, 15 senelik de bir rap müzik dinleyici olarak kulağımla duyduğumu, gönlümden geçenleri söyledim.
İşlerin kötü mü? Kesinlikle değil. En azından birçok sözde sanatçının yapamadığı rhyme dizilimini, flow matematiğini oturtmuşsun. Sadece bunlar bana basic geldi. Gözün yükseklerdeyse (ki öyle bir arkadaşa benziyorsun) vokal kullanımını çeşitlendirmen ve söz yazımına biraz daha kafa yorman gerektiğini düşünüyorum.
Örneğin ben şu an ismini veremediğim bir labelda executive managerken insanlar bize demolarını atardı. %90'ına hiç dönmezdik, %7'sine kendi aramızda beğenip, çabasını takdir edip şirket için yeterli bulmazdık, %3'ünü ise imzalatmak için her şeyi yapardık.
Sen o %7'desin, %3'lük dilime girmen için yazdım bunların hepsini. Kariyerinde başarılar.