Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben dolarla kazanıyorum genelde.Durumumda şükür diyelim ama gerçekten böyle cebinde sigara alacak parası olmayan,tütüne mahkum kalan,istediği gibi hayatı yaşayamayan ama yine de zenginleri savunan daha doğrusu milleti sömürenleri savunanlar olduğu sürece bu milletten bi cacık olmaz.Adamlara alım gücünü gösteriyoruz hala utanmadan savunmaya kalkıyorlar.Yeme,içme,eskiden o mu vardı,çıkar telefonu , su içme diyen gördü bu millet ya.Uzun uzun yazdıkça sinirlerim hopluyor yeminle bu milleti düşünmekten ama aslında Banane diyip geçeceksin ne hali varsa görsünler.Biz de hata herkesin istediği gibi hayatı yaşamasını istiyoruz.Alanyada yaşıyorum dünyadan insanlar geliyor ama burdaki asgari ücretli çalışan bırak başka ülkeyi memleketine bile her sene gidemiyor ama hala savunuyor.Müstehak müstehak müstehak..Bir gün herkesin uyanması dileğiyle.
malasef öyle hocam.daha öncede biçok defa söylemiştim,uzun yıllardır maddi durumumuz dedigin gibi normalin üstünde çok şükür.buna ragmen ben durumdan şikayetciyim,endişeliyim.ama 1 asgari ücretle kendisi,eşi,çocugu geçinmek zorunda olan arkadaşlarım öyle bi savunuyor ki içinde bulundugumuz durumu.resmen hayret ediyorum...demek ki bi şekilde yolunu buluyor,düzeni bozulmasın istiyor diye düşünüyorum haliyle.ama sonra adam gelip gidip benden borç istiyor.çocugun maması yok,bezi yok filan diye.adamın hali perişan,maddi sorunlar yüzünden evde hergün kavga var.ama durumdan şikayetci degil