Ersinco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir şekilde satış yapmanızı önermem, yapsanızda büyük sorun çıkartırlar davalık bile olursunuz.
Ülker Shop, çamlıcada yani istanbul kısıklıda 1 tane mevcut. Ülkerin tüm ürünlerinin satıldığı Ana dükkanı. Bu topa girmeni önermem, adamların tek kalesi var zaten onada sen oynama

Şimdi düz mantıkla, Ülker'e ait bir domain'de, Ülker'e ait ürünleri satıcaksınız ne gibi sorunlar olabilir ki diyebilirsiniz ama, burada ki durum şu, Ülker'in resmi sitesiymiş gibi davranacağınız için Ülker bunu garanti altına almak ister, Eti'nin bir ürününü bile sitenize koysanız, Miyon dolarlık bir dava ile karşılaşabilirsiniz. Aynı şekilde Ülker'de bu durumlarla karşılaşmamak için yasal olarak direk müdehale edecektir. Yıldız Holding, sizinle muhattap olmaz, direk avukatları devreye girer.

Aynı durum yıllar önce saatvesaat.net domaininde bana geldi, baktım satış yapamam bu domainde, başkasınada satamam. Saat ve saat'e mail attım, bu domaini size hediye etmek istiyorum diye. IT Bilgi işlemden müdürü döndü size saat hediye edelim vs. şeklinde. bilgilerimi istedi. Gönderdim bilgilerimi ilettim ama kimse beni sallamadı. Ne bir saat gönderdiler ne teşekkür mesajı. Kısaca saatvesaat şirketi beni kandırdı

bende mi hediye mantığıyla yürüsem 😂

Buda böyle bir anımdı : https://prnt.sc/HvzB7RylZ_Ac
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
% kaç iskonto veriyor çikolata gurubunda mesela?
hocam normal perakende fiyatından uygun yani seri satış yaptığımda kazandırır ancak