air serisi pro'yu neredeyse aratmıyor. sadece ileri seviye kullanıcıların ilgileneceği farklar var benim düşüncem bu yönde.
ben de m1 kullanıyorum. ama air olsa farkı anlar mıydım? pek anlamazdım sanırım.
kişisel tercihlerinize en yakın hangisi ise önce buna bakın. daha sonra m2 ye öncelik verin. Air modeller güç tüketimi, pil süresi gibi konularda gerçekten çok iyi. özellikle çok taşıyacaksanız air öneririm.
diğer notebook kullanıcıları için de geçerli bu. eğer bir gün almayı düşünürseniz, çok dolaşan biriyseniz air ile pro arasında devasa farklar yok. elbette farklar var ama bütçe ve taşınabilirlik açısından bakıldığında aradaki kusurları görmezden gelebiliyorsunuz. kullanım amacına göre değişiyor tabi.
ben gıcıklık edip m1 cihazı 1 ay kapatmadım. 16 ram var. photoshop ve tarayıcılar sürekli açık. elektrik de gitmedi. 1 ay sonunda bir arkadaşıma kullandırdım bilgisayarı. iyi güzel hayırlı olsun dedi. bir aydır açık dediğimde şaşırmıştı. arkaplanda veri işleyişi çok iyi. m2 bu konuda daha iyiyse güç tüketimi ve kararlılık daha iyi olacaktır.