Daha öncesinde danıştım, şayet bismillah dersek kendisi ile başlayacağım. Teşekkür ederim.
Bugün risk alamayanlar yarının pişmanlarıdır. Yazınızı okurken içinizde bir endişe hissettim. Bence rahat olun. Dürüst ve doğru yöne çok çalışma ile nasibinizde varsa muhakkak kazanırsınız. İnsan bu, batar çıkar.
Evet hocam, o bitmek bilmeyen endişe hep içimde ukde yaratıyor, ne yapacağım hakkında çok kararsızım.
Risk olmadan hiç bir şey olmuyor hocam. Hele ki bu zamanda ne yaparsanız yapın önce kötü tarafından bakmak ve ona göre plan yapmak lazım. bu yüzden kafanıza koyduysanız beklediğiniz her geçen zaman size zarardan başka bir şey getirmez. Kervan yolda düzülür diye bir söz var. Bu işte öyle..
Haklısınız, risk yok denilecek kadar alt seviye de iken sanırım endişe beni bitiriyor.
SEO Ajansımızı kurduktan sonra şöyle bir fikir düşündük.
Elimizde bir bütçe (aylık minimum 5k) civarında sermayemiz oluşana kadar bekleyeceğiz ve sonrasında sadece ayakkabı satışının olduğu bir E-Ticaret sitesi kuracağız.
Ayakkabıları doğrudan üreticiden tedarik edeceğiz, ayırdığımız bütçe ile de kaliteli backlinkler + reklamlar ile yavaş yavaş destekleyeceğiz.
Eğer elinizde bütçeniz varsa bence kesinlikle deneyebilirsiniz.
Şahıs şirketinizi site açtıktan ve satışlar geldikten sonra kurmanızı öneririm, bu sayede muhasebe + açılış masraflarını biraz daha öteleyerek motivasyonunuzu arttırabilirsiniz.
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, benim iş biraz daha sermayesiz desem daha doğru olur. Çünkü sattığım kadarını alma imkanım mevcut. Satışı göreyim, malı alıp tedarik edeyim diyorum, ne dersiniz?
Kendinize güvenin ilk 1 yıl bir gelir gütmeyin ki satış pazarlama işlerinde 1 yıl az da bir zaman değil. Gelişmeniz bu ilk yılda olacağı için ümitsizliğe düşmemeyi öneririm.
Azmedin, güven herşey ilk başlangıcı!
Sektör olarak çok seviyorum, özel firmada da aynı sektör de faaliyet gösteriyorum. Satışları görüyorum, diyorum ki neden başkasının çocuğunu büyütüyorum, sonra da diyorum ki ne gereği var riskin, boşver