Öncelikle herkese iyi günler dilerim.

İki sene önce yaklaşık 2 ay HTML ve CSS konusunda Youtube'dan parça parça videolar izleyerek kendimi geliştirmeye çalışmıştım. Yani HTML ve CSS konusunda temel bilgiye sahibim diyebilirim.

Yeniden kodlama öğrenmeye devam etmek istiyorum. Ve tercihimi Javascript'ten yana kullanacağım. Ancak Udemy'de Javascript ile alakalı bütün eğitimlerin altında istisnasız eğitimin yetersiz ve kötü olduğu ile alakalı yorumlara rastladım.

Bu nedenle daha önce Udemy'den Javascript hakkında kurs satın alan veya bu konuda bilgisi olan varsa başlangıç olarak hangi kursu seçmem konusunda yardımcı olabilir mi?

Eğitimin dilinin Türkçe veya İngilizce olması önemli değil ancak temel oluşturacağım nedeniyle Türkçe'yi daha net anlayabildiğim için daha faydalı olduğunu düşündüm. Görüşlerinizi benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Ek olarak çoğu yerde Javascript öğrenirken aynı anda bir projemizin olması ve bunu öğrendiklerimiz ile beraber yapmaya çalışmamız hem motivasyon hem de öğrendiklerimizin pekişmesi açısından daha faydalı olacağını okudum. Şu an aklımda olan bir proje yok fakat sizlerin önerebileceği, bunu yaparsan güzel olabilir dediğiniz bir şey varsa fikirlerinizi almak isterim.

Teşekkürler..