genel olarak birsey diyemiyorum ancak 2 şeye deginebilirim.
oncelikle bir artniyetim yok. bu konuyu acmissin ve cevap bekliyorsan gelen elestirileride elestiremezsin.
konu acma limiti ornegin gunde 5 adet ise 5ini de fullemen gerekmez.yine ne yapacagin nasil yapacagin senin insiyatifin ama herkes gunde 5 konu acarsa 166k uye var 930k hergun konu acilir ne bi ticaret yapilabilir ne de bir konu 10 saniyeden fazla anasayfada kalabilir.

2. birsey az once gördüğüm konusunu açtığın egitim seti... 6 aydir hesap kasma işi yapiyoruz forumda değilken de müşterilerimiz vardi forumla birlikte şuan hesap yetiştiremiyoruz buna rağmen herhangi bir satış konusu, e book tarzi birsey yayinlamadik +200 hesap satis,işin en detayina kadar bilmemize rağmen henuz haddimiz olmadığını düşünüyoruz. ekstra olarak rekabeti arttirmak istemiyoruz.. 30 tlye fake hesap sattıginizi,satanlari da gördüm bu emeğe hakarettir. piyasayi öldürmektir.
gelirsek e book tarzi eğitim konunuza 1 1.5 ayda eğitim verecek,konusunu açacak kadar ilerlemeniz pek etik değil. yine de bu benim fikrim bana gore ,baskasinin fikri ona göre bir soru sormuşsun. kendi cevabımı verdim.
herhangi başka bir amacım yok.