Merhaba,

Biz de yaklaşık olarak 6-7 ay önce transfer işlemi yaptık ve 1 hafta içinde onaylanıp hizmet aktif edildi. İlk başlarda sorun yoktu lakin TürkTelekom modemin verdiği problemden dolayı modemdeki hızı tam kullanamıyordum. Alt Yapımız 50MBPS destekliyor ve bu hızın yaklaşık %76'sını kullanıyorum (Modem üzerine gelen).

WI-FI ile bağlanmış Laptop'umdan internet hızı, modeme gelen veriler ve alt yapı desteğim ile ilgili görseller;

Ek olarak deneyimimi bildirmem gerekirse;

Kendileri destek konusunda kendisini yeni oturtan bir firma. Bize destek oldular lakin çok hızlı bir destek değildi. Bunun sebebinin Türk Telekom saha ekibininden olduğunu söylemek mümkün lakin beklemem sonuçta onlara bağlı bir durum. Bu aldığım hız düşüp çıkıyor lakin rahatsız edici kıvama girmiyor. EA sunucularında 4 downa kadar çıkabiliyorum. Gördüğün gibi de upload kısmında korkmana hiç gerek yok. Bu değerleri aslında bizim burası için normal buluyorum çünkü Türk Telekomun alt yapısı maalesef bulunduğum bölgede bir tık kötü. Aklına takılan sorularda etiketleyebilirsin. İyi forumlar. (Test sonucunda arkada işlerim vardı. Çalışma durumundaki değerler bunlar daha gerçekci)