ibra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Altyapı aynı altyapı firma farklı firma. İnternet firmasını değiştirmek çözüm değil hocam. 50 mbps paketi almanız size 50 mbps net internet vermez. 30 civarı almanız gayeg iyi. Pandemi başından beri internetim yoktu 5 ay kadar tamamen. Netgalaksi firmasını denedim, aşırı memnundum fakat altyapım yenilendiği için turknete geçtim. ( Yüksek paketteki fiyatlar daha uygun diye.)
Şuanda 1 gbit fiber paketini kullanıyorum fakat 800-900 up ve down falan alıyorum. Sadete gel derseniz firma değiştirmeniz size fiyat harici bir değişkenlik yaşatmaz altyapısı yoksa. %97 firmaların altyapısı yok.
Elbette hocam dediklerinize katılıyorum. Lakin ne kadar altyapı tek-el olsa da bu altyapıyı firmaların nasıl kullandığı da biraz önemli benim için. Müşteri desteği vs konular TürkNet'te hep eksiydi benim için.
Ayrıca TürkNet'te iken 50 mpbs net alıyordum. O yüzden biraz kafama takıldı. Belki paket yükseltip daha fazlasını alırım sorun bundan kaynaklıysa.

Ayrıca keşke benim de yaşadığım yerde TürkNet gigafiber olsa, parası neyse fazlasıyla verirdim lakin bu hız için zamlı fiyatı ödemek biraz üzer