fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
genel olarak sıcak problemi yok burda hocam,o konuda gerçekten çok rahat elbistan.benim çocuklugum,ergenligim zamanlarında aşırı soguklar,benim boyumda karlar filan vardı ama kışta kalmadı artık.odamda mesela yılın hemen hemen hiçbi günü camı kapatmıyorum.yaz-kış sürekli cam açık otururum odada yani.ne sıcaktan şikayetim oluyor,ne soguktan.fakat kısa bi süre sonra mersine taşınıyorum malasef ve tek dert ettigim şey hava durumu mersinde kalmadım aslında daha önce hiç.ama 2 yıl mersinin tarsus ilçesinde yaşadım,4-5 yılda adanada yaşadım.yani o ortamın sıcagını çok iyi biliyorum,hatırlıyorum.şimdi bulundugum yerden o ortama gitmek beni uzun süre sıkıntıya sokacak kesin
Şimdiden geçmiş olsun. Allah sabırlar versin diyelim. Mersin Adana buralar çok çok sıcak. Allah oralarda yaşayanlara sabır versin.
Ben İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum. Çok şükür şuana kadar her yıl yaşanan ciddi sıcaklar gelmedi. Umarım böyle devam eder.
Yani öğlen biraz sıcak oluyor vantilatör tüm gün açık. Şuanda bile.
Ama şimdi yatacağım. Gidip banyoda 3 4 dakika soğuk suyla yüzümü yıkayıp o şekilde yattığım zaman serin hissediyorum.
Eğer musluktan ılık su akıyorsa bu durumda dolaptaki su ile musluk suyunu karıştırıp o şekilde yüzümü yıkıyorum. İşe yarıyor.
Zaten uzanınca kan dolaşımı yavaşlıyor bir süre sonra uykuya dalınca sorun yaşamıyorum. Ama her yıl yaşanan kavurucu sıcaklar gelmezse eğer. Şuana kadar 2022 den memnunum