Merhaba internet sitemdeki scriptimde bir kaç değişiklik yaptırmak istiyorum

1. Aşşağıdaki fotoğrafta satın al yazan yerde ürün fiyatının yazmasını istiyorum.

2. Pazaryerinde satılan ürünlerin satıcıdan farklı bir üye tarafından alındığı zaman sms ve mail ile bildiri gitmesini istiyorum (NETGSM ARACILIĞI İLE SİTEDE NETGSM BAGLANTISI BULUNUYOR)
3. Mağazalar hakkında kısmına kullanıcıların discord adreslerini ekleyebilmelerini istiyorum. (örnek mağaza linki : https://www.ucuzgamer.com/m/medya-market)
4. Site içerisindeki kullanıcılar arasında mesajlaşma sistemi istiyorum.
5. Mağazaların profil sayfasında mağazaya mesaj gönder, mağazaya mail gönder, mağazaya sms gönder bölümü istiyorum sms ücreti 2.5 tl bakiye olacak şekilde.

ÖNEMLİ BİLGİ KULLANDIĞIM YAZILIM AÇIK KAYNAK KODLU DEĞİLDİR VE PAYLAŞILMASI YASAKTIR ANCAK FİRMAYA VERGİ LEVHAMI ATTIĞIM ZAMAN FİLEZİLLA İLE DOSYALARA ERİŞİMİM BULUNMAKTADIR. İŞ SADECE R10 ÜZERİNDEN GÜVENİLEBİLECEK VE DOSYALARA ERİŞİMİ OLDUĞUNDAN SONRA YAYILMASI DURUMUNDA (ÇALINTIYA GİRDİĞİ İÇİN) R10 ÜZERİNDEN ŞİKAYET KONUSU AÇILACAK VE MONEGON FİRMASININ BÜTÜN HUKUKİ SÜREÇTE KENDİ POLİTİKASI İŞLEYECEKTİR.

BU İŞLEMLER İÇİN SADECE WHATSAPPTAN ULAŞINIZ R10 DA SÜRELİ MESAJ GÖNDERME OLAYI VE MESAJ KUTUM ÇABUK DOLDUĞUNDAN DOLAYI ORADAN RAHAT KONUŞAMIYORUM.
ATTIĞINIZ MESAJDA LÜTFEN MADDE MADDE FİYAT BELİRTİNİZ.
WHATSAPP