4 logo/kurumsal yaptım anlalştığımız rakam **.**** gelen para 250 tl. Süreç içerisinde paran kalmaz merak etme vs vs denildi sohbet güzeldi derken işin sonlarına dogru bastırmaya başladım.
ve dediki parayı vermeyeceğim. ben hayatımda ilk kez sakiniliğimi koruduM uslublu şekilde tartıştık bana küfür etmeye başladı ödemeyeceğinİ tekrar tekrar söyledi.

bende WP görüşmeleri, küfür edip ödemeyeceğini söylediği mailler yazışmalar ses kayıtları logoların yapım tarihi tarih kodlarını dosya yaptım 1 saat konuşarak ifadem alındı ve savcıya verdim dosyayı.
dava açıldı.............2 sene sonra........ kağıt geldi. adama ulaşmışlar, demişler odeme yapmadın şahsı dolandırdın. yoo ben parasını verdim demiş. ve dava düştü...

bakın sadece ifadede parasını verdim dedi diye dava düştü, ne kanıt, ne dekont ne ispat hiçbir şey yok. bana da üst mahkemeye gitmem gerekiyor falan filan derken anladım ki hukuk maalesef çalışmıyor

lise hocam derdi ki hakime küfür etsen 15-20 yıl yatarsın amA o küfürdeki eylemi gerçekleştirirsen 1 ayda çıkarsın diye. sözün özü budur