merhabalar başlıktaki gibi 200 adet cpanele sahip sunucudaki siteleri hazır araçlarla kesinlikle transfer edilmeden elle tek tek açılıp plesk panele veritabanı, ftp ve mail adreslerini açıyıp taşıyacak taşınacak sitenim backupı alınıp bilgisayara indirp filezilladan atılmasını istiyorum. mailler varsa eski sunucuda aynı adresler sıfır kurulacak veritabanı ve ftp aynen geçirilip php sürümü cpanelde o sitede neyse aynısı pleskte kurulukduktan sonra aynısı olacak sekilde yaptırmayı düsünüyorum. cpanel to plesk yaparken sorun oluyor sitelerin calısmasında rica ediyorum öyle yapacak arkadaşlar hiç ulaşmasın!!!! tek tek bakıcam ellemi yapılıyor diye aramızda sertleşmeyelim sonra şartlarım bu. panel kullanımları konusunda eli hızlı tradesi yüksek güvenilir bir arkadaş bakıyorum, teklif ve süre pm ile belirtiniz lütfen.
Özelden iletişim bilgilerinizi iletirseniz size bununla ilgili dönüş sağlarız.
Ayrıca whm to plesk yapılıp bırakılırsa zaten sorun olması çok normal dosya yapıları farklı
Kaldıki Cpanel plesk site aktarılacaksa öyle ileri ileri plesk kurulursa elle taşınsa bile özellikle sql tarafında patlarsınız.