gorilofficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek derdim lütfen para kazanmak olsun ya 😂 arkadaşlara 1 gün ayırırım
GREATMEDYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
derdini seveyim hocam )
Cherkes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parayı nasıl harcıyorsun üstat ya
vedatdemirkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığınız işi bilmiyorum ancak kazancınızı düşürmek uğruna birgün çalışmayın ve o vakti kendinize ayırın, kazandığınız parayı harcamak için
neleroluyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu hissi çok fazla yaşadım fakat emin olun bıraktıktan sonra anlıyorsunuz onun değerini. Biriktirip sağlam bir birikim yapmak kadar tatlısı yok. İşleri bıraktıktan 3-4 ay sonra başıma dank etmişti benim.
karakaya26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şöyle söyliyim, başka birinin işinde çalışan insan içinde aynı vallahi 8-5 çalışıyorum, pazar günü izinliyim ama sosyal hayatım yok. Niye? Para yok
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad sen benim eski halimsin ya, ben de önceden öyleydim hem kodlama yaparım hem de para kazanırdım kalkmazdım başından şimdi oyun yapıyorum pc geçmeye üşeniyorum
HyperFt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haftada bir günü kendine ayır.
FinansalOzgurluk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz para kazanmıyorsunuz zamanınızı satıyorsunuz onun yerine kazancınızı işinizi belli saatlere ayırıp kazancınızı da aktif yatırıma cevirirseniz siz kahve içerken para kazanırsınız böylece zamaninizi satmazsiniz zaman günlük 500 liradan daha değerlidir.
Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah bizi böyle dertlerle sınasın amin işin şakası bir yana diyelim

telefon ya da tablet kontrol edemiyor musun yani gözünü ayırma fırsatı hiç mi yok
7/24 değildir illaki boş vakiy olacaktır o arada çık gez hocam
Crossline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer çok fazla bilgi birikimi vs gerektiren bir iş değilse , aileden birine veya yakın çevreden birine de öğretin. Ara sıra ona devredin . Hem o da para kazansın hem de kendinize vakit ayırın
onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asgari ücretin 5,500₺ olduğu bir yerde günde 500₺ kazanmak fena sayılmaz.. Ama herşey paradanda ibaret değildir. Kendinize vakit ayırmalısınız yoksa belirli bir süreden sonra bir yerde patlıyor insan bunalıyor kazandığınız paranında anlamı tadı kalmıyor.. Haftada bir kaç günde olsa kafanızı dağıtmak adına kendinize zaman ayırın bir fırsatını bulun gezin dolaşın arkadaşlarınızla takılın bu ileride daha çok asosyallik olarak geri döner size ve daha büyük sorunlar yaşatır her anlamda...
oezpirinc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işi bana devredin ben günlük 200 vereyim size
Minare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günlük 300 lira çok para değil. Yazık ediyorsunuz kendinize.
hibrahim05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir gün aynı problemi yaşamak dileğiyle.

Şaka bir yana oda zor bir durum ama en azından haftada 1 gün kendinize ayırırsanız mental açıdan çok iyi olur.
Teşekkür ediyorum güzel yorumlar için. Hepsini tek tek okudum, okuyorum. Sağolun