Proteus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bayrampaşada oturuyorum bende, otogarda evime yakın keşke müsait olsaydım eşlik ederdim size. Eğer sabah 10 da arkadaşınız sizi alcaksa, 3 saat için uzaklara gitmeyin bence. Otogar içindeki büfe pastaneler pek güzel olmuyor, metroya binip "yenikapı yönü"nde 2 durak giderek "sağmalcılar" durağında inebilirsiniz. otogardanda yürüyerek 20 dakika sürer sanırım. Metrodan çıkınca sağ dönün 20-30 metre ilerden sola dönün direk soldaki köşede "pamuk baba börekçisi" var. pideleri efsane ötesidir tavsiye ederim. Hemen yedikten sonra karşı tarafa geçip bi 100 metre gidince sabri akpınar parkı var(pamuk babanın tam karşısında bi park var orası değil onun az yukarsında). Parkın ortasında çay bahçesi var, orda çay içebilirsiniz. Sabahları sessiz sakin cıvıl cıvıl oluyor, çayıda her zaman tazedir. En ucuz yollu bu şekilde kahvaltı yapıp çayınızı içebilirsiniz. Otogarın içindeki metroya binicekseniz "tek kullanımlık" biletler var güvenliğe sorarsanız yardımcı olur size, fiyatı 15 tlydi sanırım. Bunun 3 kullanımlığıda var galiba fiyatıda 32 tl diyor, onu almak daha mantıklı olur
Teşekkürler hocam çok detaylı vermişsiniz saolun yarın bı bakayım inşallah