Maxifella adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeğinize sağlık teşekkürler. Çok güzel bir yazı olmuş. Ben ise Dropshipping'i bırakıp Arbitrage'a geçme sebebinizi merak ettim. Burada sizi Dropshipping'i bıraktıracak sebep neydi?
Dropshipping iki sebeple benim kafama yatmıyor. Aslında çok para kazanabileceğiniz, kolay para kazanabileceğiniz (düzgün oynamazsanız kolay da kaybedebileceğiniz) bir sistem.
Dropshipping klasik uygulanan yöntemde hem dinen caiz değil hem Amazon politikalarına uygun değil. Klasik yöntemden kastım; ürünü önce listeleyip sonra satış olunca bir yerden gidip bulup kendinize alıyor gibi alarak müşteriye yollamak. Amazon'da dropshipping %99,9 bu şekilde yapılıyor. Bunu merak edip soran olursa detaylarını yine konu altında yazarım. Ayrıca dropshipping benim sadece Amazon ile çalışmayı öğrenmek için kısa süreliğine yapmayı hedeflediğim bir sistemdi. Öyle de yaptım. Arbitraja geçmemin sebebi çok soruluyor bizim gruplarda, hani daha çok kazandırdığı için mi falan diye. Hayır, hedefim zaten Arbitraj-Wholesale ve Private Label olmuştu, bunun için bir nevi ilk giriş seviyesi antrenmanı dropshippingde yapmıştım. Ama evet, dropshipping çok para kazanılabilecek bir sistem olsa da diğer mkodellere göre daha az kazanılacak ve Amazon taraflı riskleri daha yüksek bir sistem.
esozger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam memnun kaldığınız eğitimi kimden aldığınızı da paylaşırsanız buradaki arkadaşlarda göz atar ve uygun gelirse eğitimi satın alır
Bunu burada yazmak istemiyorum. Çünkü burada reklam için açılmış bir konu yok. Ayrıca sadece nereden eğitim aldığım ile sorular bitmiyor, illa ki eğitimle ilgili çokça detaylar soruluyor. Bunları buradan yazmamız uygun olmaz. İsteyenlere özelden veya telegramdan cevap veriyorum, Amazon hakkında da bildiğim kadarıyla soruları da hep cevaplamaya çalışıyorum.