Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısa süreli kredilerde çok mantıklı 3 gün önce aldığım motor üzerine 5 bin TL koydu. Bu ay tekrar 7-8 k zam gelmesi bekleniyormuş.

İkinci elleri sıfırından daha pahalıya satılıyor bir de, bayilerde motor yok genelde müthiş bir rağbet var motorsiklete
Hep instagram reels etkisi bunlar

Deust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pek mantıklı değil bir kendim yapıyorum bazen keyfi bir şekilde 32.00Tlye aldığım motoru 2 ay önce 34.500TL sattım 20.000TL aldığımı 25.750TL gibi bir fiyata sattım bazı motorlardan kar yapamıyorsunuz yüksek miktarlarda bu işi yapcaksanız kenarda nakitiniz olması lazım bazı motorlardan kar yapamadığınızda sattığınız parayı krediye geri ödeyeceksiniz zaten size bir karı olmayacak sadece her zaman farklı bir motorla gezmiş olursunuz.
Hocam üstteki arkadaşta kâr ettiğni söylemiş marka modele göre sanırım değişiyor

UnluTespihci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuzenlerim ve kardeşlerim hepsi motorcu az çok bildiğim kadarıyla motor mevsimi geçiyor şuan alıp satsaniz 2 veya 3. Motor da satışınız zorlanır yada düşük fiyatlara satmak zorunda kalırsınız kışın motor fiyatları düşer
R10da bi konuda denk gelldim hatırlamıyorum şuan; arkadaş motor satış firmasında analist olarak çalıştığını ve eylül ekimden beri satışta artış olduğunu yazmış bilmiyorum ne kadar doğru. Ama kışın gelmesine daha var ekim sonu kasım ortasına kadar zaman var.