SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sende haklısın söylenen yapılmamış olabilir ama bazı yerlerde anlayış gerçekten gerek fiyat konusunda ben şunu söylemek istedim fiyatın ucuz olması kaliteninde ucuz olmasını getirir ki günümüzde 200 tl sadece 1 sıvı yağ anca gelir hocam parklara uğrarsam kısmına gerçekten orada hocam senin yazdığınada verdiği cevap her 2 tarafında mafya gibi davrandığını gösterir hocam

şimdi maddelere baktım saniyesinde direk 5.madde yapılabiliyor zaten diğerlerine göz gezdirmeye gerek kalmadı
ama demek istediğim şu hocam

ödemeyi yaptıktan sonra sürekli olarak live istemeniz (şikayet konusunuda okudum) aynı şekilde tekrar tekrar iletişime geçmeniz herşeyi değiştirmiş ve üstelik bu 100 tl ödeme yapılmış bir iş için fiyatı belirleyen karşı tarafta olsa ödeyen sizsiniz
hani en başlıca hatanız hem karşı tarafın hem sizin kimin haklı yada haksız olduğunu bakmadan yapılan şey iletişim ben buna değinmeye çalışıyorum hocam
ödemeyi geçtikten sonra iş bitme süresi verildiyse o süre bittiği vakit mesaj atsaydınız bu tarz bir sorunla karşılaşmayabilirdiniz hocam
Hocam konudan konuşmalarımıza bakar mısınız, canlı istememin sebebi arkadaş çalışmıyor yapmıyor bundan emindim. Ben işi bitirmedi demedim ki zaten, aradan 1 gün geçiyor hiçbir şey yapmıyor sorun bu, maddelerin bitmemesi değil. Bu maddelerden sonra başka maddeler de atıcam fiyatı tekrar konuşuruz dedim, iş bitmedi diye şikayetçi değilim ben yapıyorum diyor geçiştiriyor beni ben bundan şikayetçiyim ve şikayet konusundan sonra da defalarca son kaldığı son yaptığı maddeyi görmek istedim ama yapmadığı için bir şey atmadı ve engelledi