2. sabah 10 dan beri iletişimdeyiz yapıyorum diyor ama yapmıyor, şikayet konusunda da gece çalıştığımı biliyor dedi bilmiyordum. Yani kendisi uykusundan feragat edip gece çalışıyor, ben gece çalış demedim hatta gün içinde mesai saatleri içinde çalışmasını istedim, bir şey yapmasını bekledim sadece
3. Fiyat teklif ettim, olmaz 200 tl ye yaparım dedi ben de tamam dedim, kendisi 200 tl ye yapacağını söyledi.
4.
https://www.hizliresim.com/drw1za7 ve
https://www.hizliresim.com/1ylq76x Maddeler bunlar hocam, backend yazmıyor sadece renk değiştiricek. 2-4-5-8-9-11. maddeleri okur musunuz? Bakın ben de yazılımcıyım diyorsunuz bunlardan 1 tanesini yapamaz mısınız 1 günde lütfen bana bunu söyleyin, çok zor bir iş gibi davranmayın renk değişicek ya renk "color:#FFFFFF" "color:#AAAAA" yapılıcak bu kaç saat sürebilir kaç gün sürebilir??????
5. Yaptığı maddeleri görmek istiyorum, bana yazdığı parklara uğrarsam falan filan çocukça şeyler yazmasında sorun yok ben gel görüşelim dediğim zaman mı mafya oluyorum
hocam sende haklısın söylenen yapılmamış olabilir ama bazı yerlerde anlayış gerçekten gerek fiyat konusunda ben şunu söylemek istedim fiyatın ucuz olması kaliteninde ucuz olmasını getirir ki günümüzde 200 tl sadece 1 sıvı yağ anca gelir hocam parklara uğrarsam kısmına gerçekten orada hocam senin yazdığınada verdiği cevap her 2 tarafında mafya gibi davrandığını gösterir hocam
şimdi maddelere baktım saniyesinde direk 5.madde yapılabiliyor zaten diğerlerine göz gezdirmeye gerek kalmadı
ama demek istediğim şu hocam
ödemeyi yaptıktan sonra sürekli olarak live istemeniz (şikayet konusunuda okudum) aynı şekilde tekrar tekrar iletişime geçmeniz herşeyi değiştirmiş ve üstelik bu 100 tl ödeme yapılmış bir iş için fiyatı belirleyen karşı tarafta olsa ödeyen sizsiniz
hani en başlıca hatanız hem karşı tarafın hem sizin kimin haklı yada haksız olduğunu bakmadan yapılan şey iletişim ben buna değinmeye çalışıyorum hocam
ödemeyi geçtikten sonra iş bitme süresi verildiyse o süre bittiği vakit mesaj atsaydınız bu tarz bir sorunla karşılaşmayabilirdiniz hocam