Tüm abonelikler adıma kayıtlı zaten. Fakat iski ve İğdaş müşteri temsilcisi ev sahibi tapusu ile giderek iptal edebilir diyor. Benim kontratım olmasına rağmen bunu yapabiliyor. Avukatım ile görüştüm eğer böyle bir durum olursa hem ev sahibine hem de doğalgaz ve su idaresine dava açacağımızı belirtti. Ayrıca tazminat davasına kadar yolunun olduğunu belirtti. Şu an can sıkan nokta ise taahhütname. Taahhütname emlakçı tarafından kira sözleşmesi yaparken kira kontratı gibi gösterilip imzalattığı bizzat emlakçı tarafından söylendi. Fakat 10.07.2020 tarihinde yapıldı bu olay. İhbarnamede ise taahhütnamenin 15.12.2021 tarihinde imzaladığım belirtilmiş. Yarın ilk işim taahhütname itirazı için notere gitmek olacak.

Param olsa bir dakika beklemem, taşınacak gücüm yok, borç alabilecek birisi yok, bankalar kredi vermiyor. Çıkmayı ben de isterim ki neden küçücük bir çocuğu böyle bir durumu evde yaşatayım.

Teşekkür ederim ilginiz için.

[UOTE=CagdasER;1083107718]Elektrik kesme olayı boş muhabbet hocam , sen elindeki kira sözleşmesi ile gittiğin zaman içerde kim var kim yok diye bakmıyorlar. O iptal etsin aynı gün yeni abonelik açtırırsın.

Biz daha önce 3 yıl boyunca dükkanımızı işgal eden kira ödemeyen , hanzoya yapmıştık , gittik iptal ettik. Onda kira sözleşmesi olmamasına rağmen , ertesi güne bağlattı geri. (sahteevrak)

Ayrıca CLK a bu ... adreste bulunan hiç bir talebi karşılamayın , kişi ve ya kurumun kira sözleşmesi yoktur diyerek ihtar bırakmıştık.

Elektrik tekrar bağlanınca kira sözleşmesi yok , nasıl bağlarsınız dedik; Cevapları ... göre barınma ihtiyacı temel haktır , kurumumuz tarafından evraklar tamsa bağlanır oldu.

O yüzden kira sözleşme örneği sizde yok mu? Gider bağlatırsınız aboneliği üstünüze alırsınız.[/QUOTE]