Termal kısmını bilemiyorum fakat ses yalıtımından kastınız sesin odadan dışarı çıkması veya içeri girmesiyse bunu yapması mümkün değil. Nokta hava boşluğu bulan ses o hava boşluğundan geçer gider. Ses yalıtımını sağlayabilecek tek ortam yüzer oda mantığında yapılan duvar yapılarıdır. Eğer ses yalıtımından kastınız akustik yalıtımsa buda pek mümkün değil. Perdeyi koyduğunuzda tabiki o duvara çarpan yansımalar azalır ama akustik yalıtım böyle bir perde taktım akustiği kontrol altına aldım gibi bir olay değil, bunun için bir çok farklı materyal kullanılarak odanın şekline göre doğru bir akustik panel yerleşimi yapılması gerekir. Yani perdenin sesi yalıtıyor olması pek olası değil, aynı bir dönem yumurta kolilerinin piramit süngerlerin yerine kullanılabileceği şeklinde yayılan şehir efsanesi gibi bir şey iddia etmiş firma.
Sadece 10-20 desibel gibi bir iddiası var hocam. Bu özellikleri koyup ekstra fiyat arttıranlar var ya da direkt uygun fiyatlı bir model alıp geçebilirim. Işık ve termal konusunda korusa, gayet iyi benim için. Detaylı bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.