Arkadaşlar Merhaba Ata Aöf bilgisayar programcılığı okumayı düşünüyorum. Ben 4 yıllık kamu yönetimi mezunuyum. Muaf dersleri belirlemek için araştırma yaptım. Ata aöf sitesinde aşağıdaki derslerden muaf olabileceğimizi belirtmişler. Yalnız bilgisayar programcılığı derslerine baktığımda Temel Matematik ve Temel Bilgi teknolojileri I-II derslerini ben lisans derslerinde görmüştüm. Bu derslerden de aşağıdaki ikinci madde sayesinde muaf olabilir miyim? Daha önce bu okul bölümünü okuyanlar cevaplarsa sevinirim.

Alıntı
-- Daha önce herhangi bir yükseköğretim kurumundan mezun olup ön lisans veya lisans diplomasına sahipseniz ve Yüksek Öğretim Kurulu Bilgi Sisteminde (YÖKSİS) mezuniyet bilginiz varsa
Türk Dili I-II, Yabancı Dil I-II ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II derslerinden muafiyet işlemleriniz Fakültemiz tarafından herhangi bir belgeye ihtiyaç duyulmadan yapılacaktır.
--Öğrenci olarak kayıt yapanların ise Transkript Belgesinin aslı ile ders muafiyet dilekçelerini Fakültemize göndermeleri gerekmektedir.