GencFoby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam merhaba, açıkcası yasaklı listemdeydiniz ama konuya yazmak için çıkardım sizi,

aynı konudan bende müzdaribim, şu anki ilişkimde hiç yaşamadım diye mutluydum diye sevinirdim ama şu an yaşıyorum, karşımdaki kişi yüzünden, bu kendimle ilgili değil.

açıkcası eğer karşındaki partnerin yani kız arkadaşınızın, senin şüphene karşı güvenini, itimatını, sadakatini kıracak sarsacak vs bir şey yapmadıysa bu konuda tamamen kafanızı boşaltmanız gerekiyor, yani ben bu kadına ya da kız arkadaşınıza (nasıl tasvir etmek isterseniz), birbirimize karşı güveniyorum, güvenim var, sadakatli, itimat sahipli vs biri diye kendinizi olumlu pozitif düşünün. ve her ne olursa olsun, hiç kimseye, hiç kimse için planlar, hayaller, düşünceler, merkezlemeler, planlar vs yapmayın, çünkü olası sorunda bu sizi daha çok kötüye götürür. çünkü aldatan her türlü aldatır, ne yaparsan yap önüne geçemezsin, bunu düşünerek kendinize zarar verirsiniz. karşınızdaki kişi sizi aldatma vs olmasa bile bu tür duygular yüzünden kendinize zarar veriyorsunuz, örnek olarak aldatma durum ya da buna benzer buna yakın vs olay olursa bile ilişkiye devam etmek için kendinizden taviz verirsiniz bu kez karşı taraf bir mücadele etmez, duygularınıza yenik düşer kendinizi iyice kötü duruma sokarsınız.

ben hayatıma giren girmiş hiç kimseyi artık merkeze almıyorum, hayaller düşünceler vs planlamalar yapmıyorum, olursa olur olmazsa olmaz düşüncesindeyim. karşımdaki insanın beni aldatıp aldatmadığını bilemem, bu tür buna benzer düşüncelerle kafamı doldurup hem duysal hem ruhsal olarak kendimi kötü duruma düşürmek istemiyorum ve istemem de. Gitmek isteyeni kırk düğüm halatla bağlasan, tutamazsın. Kalmak isteyene bir bakış, bir söz bile yeter.

ilişkide iki tarafta güven, sadakat vs konusunda tam ve şüphe yoksa, şüphenizi tedirgin edecek bir şey yoksa, kendinizi başka şeylere yönlendirin, kız arkadaşınızla çok buluşuyorsanız ya da görüşüyorsanız konuşma vs azaltın ve kendinizi başka işlere, hobilere, çevreye yönlendirin, kafanızda olumlu pozitif düşüncelere bırakın. sosyal medya açıkcası ilişkilerde çok zarar veriyor, çevremde gördüklerim olsun, açıkcası sosyal medya biraz sorunlu ve ayriyeten bu sizi ya da karşınızdaki kişiyi bile etkileyebiliyor. her insan etkilenebiliyor artık.

düşüncelerinizi boşaltıp kendinizi ve beyninizi başka konulara yormanız gerekiyor, iş olur, gezmek olur, kitap okumak, film dizi izlemek, ilişkiye dair kötü/negatif düşünceleri atmak

bende bu konuda sorunlar yaşadım, daha önceki ilişkilerimde hiç yaşamadım, şu anki ilişkimde yaşadım ve 1-2 ay psikolojik sorunlar yaşadım üzüldüm kötü günler geçirdim foruma bile yazamadım, ama şu an rahatım, çünkü niye kendimi üzeyim ki neden kendimi bu tür olaylara sokup kendimi iyice beter hale getireyim, kendimi işe konsantre ettim, hobi yarattım, gezmek, vakit ayırmak, kendine zaman vermek gibi vs şeyler. olursa olur olmazsa olmaz

ister 25 ister 30-35-40-50 yaş önemli değil, önemli olan kendinizce doğru kişiyi bulabilmek.

ben kendimce nasıl atlattığımı anlattım hocam, olursa olur olmazsa olmaz olarak devam ediyorum, iki tarafta mücadele verdiği sürece sorun yok, birisi diğerine göre daha çok çabalıyorsa burada sorun olur ve hala devam ediyorsa o ilişki bitmesi gerekiyor.

ilişkinize dair düşünceleri atacak planlar yapmanız lazım, kamp, konser, tiyatro müzik, yeni insanlarla tanışma, iş, dizi film vs. bunları yaptıkça ilişkinizdeki bu tür düşünceleri atacaksınız. çünkü ilişkinize dair düşünceler olduğu için kendinize dair bir şey kalmıyor bu kez, ben böyle yaptım. güvenmeye devam edeceksiniz ve hayatınıza kaldığınız yerden devam edeceksiniz. ve gerçekten eminim bunu atlatıp, forum da tekrar konu açacaksınız.

yer yüzünde yaşayan canlı cansız hiç kimseye güvenmiyorum ve bu böyle gidecek sanırım. umarım konuyu doğru anladım ve doğru yazabilmişimdir.

Hayırlı sabahlar.
Zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim,
“ben hayatıma giren girmiş hiç kimseyi artık merkeze almıyorum”
Şu sözünü anahtar kelime olarak not aldım. Saol 💎