Bu ara sürekli İzmir - İstanbul arası gidip gelmem gerekiyor bazen acil işler için gitmem gerekiyor
Araba ile mal taşıyorum gelip gidiyorum.
Neyse olay şu otoyollarda hız sınırı 140 yapıldı ve %10 geçebilirsiniz. Yani 154 ile giderseniz ceza yemiyorsunuz
Neyse bende yollar bomboş olduğu için 150'ye sabitleyip gidiyorum
Bazı süper zeki tipler adam 100-120 ile en sol şeritte gidiyor ve sürekli her 2 KM ' de böyle tipler var hız kesip tekrar 150 ye çıkıyorsunuz
Abiciğim en sol şerit hızlı giden insanlar içinndir 90-100 gideceksen git orta veya en sağdan git anladım en sağda tırlar vs oluyor o zaman ortadan git bazı kısımlar 4 şetir yine bu üstün zekalı arkadaşlar
en soldan gidiyor selektör yapıyorsun beyefendi - hanımefendi şeiridi 1 km ilerde değiştiriyor acelesi olan hastası olan acil işi olan insanlar var bunu düşünmek çok mu zor
Bir tane herif resmen şaka yapmyıorum max 85 ile gidiyor sol şeritte yaptım selektör adama geçmedi sağa önü bomboş bir kaç kez daha yaptım adam inadına geçmiyor en son sağından geçip korna çaldım küfür etti.
Böyle tiperin Allah binbir belasını versin hem kurala uymuyor hem saygısız hemde hakaret ediyor
Eğer sizde bunlardan iseniz ve şimdi farkına varıyorsanız lütfen sol şeridi 100-110 ile sanki aşırı hızlı gidiyormuş gibi düşünüp işgal etmeyin
Çünkü o yolu günde 3 kez giden gelen insanlar var hastası olan insanlar var acelesi olan insanlar var
Ve bu adamlar kuralada uyuyor kuralara göre 154 e kadar gidebilir ..
İyi pazarlar