AbdullahHas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben sitemi açtım 1ay oldu daha organik hit bile alamadım gösterim 100lerde.. news kaydı 1hafta önce başvurdum dün onaylanmış yavas yavas hit beklıyorum
valla illegal birşey yoksa gerçekten tebrik ederim masallah
Mesajınız için teşekkür ederim.

FeoMartin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
360 sosyal'den direk organik hit aldıysanız içeriğinize bu tam anlamıyla organik olmuyor hocam
Herhangi bir organik trafik platformu kullanmıyorum, bu gibi sitelerin, araçların da yararından çok zararı olacağı düşüncesindeyim.

ozituR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu kadar kısa sürede bu kadar az içerikle bu kadar yüksek seviyede organik hit almak mümkün değil maalesef. Google sitenizi açar açmaz sizi binlerce kişinin keşfetine düşürmediyse eğer. işin içinde başka bir şey var sanırım. yazar arkadaş olayın iç yüzünü anlatırsa memnun oluruz.

Trafik, az içerik ile ilgili değildir, yazdığınız içeriğin kaç anahtar kelimede görünür olduğu ile ilgidir. Yazdığım her içerik min. 200 anahtar kelimede görünürlük alıyor. Tek bir içerikte binlerce farklı sorguda çıkabilmek için birkaç saat araştırma yapıyorum.

yazarbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar kısa sürede, bu kadar hiti almak normal değil, isterseniz baştan sona google'ın tüm isteklerini yapın yine de olmaz. Sosyal medya'dan falan mı desteklediniz.

Olmaz kesin bir yargı fakat inanın oluyor. Freelance danışmanlık verdiğim web siteleri de var, bu sitelerin de son 1 yıldaki Ahrefs organik trafik verilerini aşağıdan paylaşacağım.

Üstte gördüğünüz gibi, Ocak 2021'de SEO çalışmasına başladığım bir web sitesinin organik trafiğini 1 yılda 1M+ değerine çıkardım. 1-3 pozisyonlarında 156 anahtar kelimeden 4,853 anahtar kelime kazanımı elde ettim.

Konudaki amacım reklam yapmak değil, lütfen yanlış anlaşılmasın. Aktarabildiğim kadarıyla insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.