ewir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle kendi fikrim, işlerimizin başında sürekli duruyoruz ve bilgisayar başındayız şahsen deri koltukta hem cırt cırt ses duyulması rahatsız edebileceğinden, hem de sıcak yaz aylarında daraltmasının önüne geçmek için size kumaş olarak şunu önerebilirim hocam, çevremde kullanan kimseden olumsuz söz duymadım ürün ve marka hakkında, müşteri hizmetleri ilgili, ürünleri kaliteli deniliyor.

https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4-oyuncu-koltugu

Sitesinde farklı renkleri mevcut.
farukcatak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz bu ürünü kullanıyormusunuz?
ewir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır hocam kendim kullanmıyorum. Ben Seduna markasının bir ürününü kullanmaktayım. Şu anda normalde attığım modeli alacaktım fakat siparişimi sadece Trendyol üzerinden verebiliyordum bu sebeple alamadım. ( Hawk site fiyatına göre trendyolda +300-400TL pahalıydı aldığım zaman)

Ayrıca bilindik büyük yayıncılar da kullanıyor, tabii onlar sponsor olunduğu için kullanıyor fakat kalitesiz bir markayı üç kuruş para için tanıtacaklarını zannetmiyorum. Kalitesinin ortada olduğunu düşünüyorum. xDrive ile bunun arasında çok düşünmüştüm, Hawk kalitesini bilen direkt hawk öneriyordu.
Hocam kesinlikle kumaş önermiyorum. Şuan linkteki koltuğu ben kullanıyorum

Öncelikle o bel yastığı sürekli aradan kayıp arkaya gidiyor bu hiç güzel durum değil koltuğun arkasında sürekli. Kayıp gidiyor.

2 ci olarak kumaş bu ister istemez terliyoruz ve deriden daha beter hale geliyor deri oldumu silip geçebilirsin ancak bunda silmeyle geçmiyor ve gün geçtikçe kokusu daha kötü oluyor. Tek çare yıkama oda sıkıntı bilginize.