cartel24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takipte kalacağım başarılar
hdmsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar
M_Turk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar hocam 🙏
saitelmas37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar dilerim 👌
Dustia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar hocam, takipteyim.
fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tebrikler,mükemmel bi başlangıç olmuş.gerisini merakla bekliyor olucaz
Mesajlarınız için teşekkür ederim.

Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar dilerim favorilere ekledim Hocam, sitemap ve robots dosyalarını nasıl ayarladınız, paylaşmanız mümkün mü? İçerikleri kendiniz mi yazıyorsunuz, editör mü yazıyor yoksa yapay zeka mı kullanıyorsunuz?
Flushixy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu favorilere aldım, ek olarak robots.txt ve sitemap dosyalarını nasıl düzenlediniz biraz daha açabilir misiniz?
Site haritası dizin dosyası kullanıyorum. Yani /sitemap.xml içine girdiğinizde 3-4 farklı site haritasını kullanabiliyorsunuz. Yoast ve Rank Math bunu varsayılan olarak uyguluyor fakat özel yazılımda çalışan arkadaşlar taranabilirlik için bunu kontrol ve optimize edebilir.

Robots.txt dosyası olduğu gibi aşağıda paylaşıyorum.

User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Allow: /wp-admin/admin-ajax.php

User-agent: ia_archiver
Disallow: /

User-agent: Yandex
Disallow: /

Sitemap: site.com/sitemap_index.xml

mhls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domainin bir geçmişi var mı, sıfır domain mı?
Bu kadar hızlı hit şaşırtıcı.
Alan adının herhangi bir geçmişi yok. Sıfır alan adı.

hllzn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu seo değil hack ) 7 günde bırakın hiti, akışına bıraksanız google index bile atmaz. tüm r10 un iç sesi olarak "can alıcı noktayı paylaşmanız ümidiyle" ..
yuri1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
içerikleri nasıl hazırlıyorsunuz, nelere dikkat ediyorsunuz resim vs var mı içeriklerde detay verebilir misiniz ? Yapay zeka içerik mi yoksa orjinal içerik ?
bu kadar sürede o kadar tıklanma nasıl aldınız sosyal medya kullanılıyor mu?
Mesajlarınız için teşekkür ederim.

İçerikleri tamamen featured snippet odaklı hazırlıyorum ve tüm içerikleri kendim yazıyorum. İlk olarak anahtar kelime araştırması ile başlıyorum, burada hedef anahtar kelimeyi Ahrefs ve Semrush aracı ile araştırıyorum.

Yalnızca hakkımızda, çerez politikası gibi trafik değeri olmayan sayfalarda Copy AI aracını kullandım, o sayfaları da noindex, follow meta robots etiketleri ile işaretledim.

Anahtar kelime ile eşleşen diğer kelimeleri ve soruları muhakkak yazı içerisinde geçiriyorum. BreadcrumbList, FAQPage vb. yapısal verilerin eksiksiz olmasına özen gösteriyorum.

İçeriklerde tekli görsel yerine Google, Bing ve Yandex üzerinden görseller indirip bunları kolajlıyorum, tek WebP dosyası içinde 7-8 görsel bulunuyor. Her başlık altına görsel eklemeye çalışıyorum. Alt etiket vs. ekliyorum.

Sitenin herhangi bir sosyal medya hesabı bulunmuyor, trafik yalnızca organik arama sonuçlarından geliyor.