chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dikiz aynaların ona göre ayarla yavaş yavaş yanaş. Panik yapma sadece açını ayarla
Debriyaj ayarını yapabilirsem çok iyi yapıyorum hocam
serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ah Albea 😅

Ehliyet aldığım sene de hoca 1 kere direksiyon eğitimine çağırdı beni. Araç kullandığım için tüm noktaları sorunsuzca geçtim. Hoca da, sen artık gelme dedi. Direk sınava gelirsin.

Neyse sınava pick up arabamızla gittim. 2500 motor araba. Yani 3. Viteste bile kalkıyor araç. Yıllardır pick up kullandığım için hiç otomobil kullanmadım. Sınav arabam da Albea. Kutu gibi araba. İşte bindik araca. Kemer, ayna düzeltme falan derken hadi artık gidelim dedi adam. Direksiyon hocam da, aracı hendekte rampa da bırakmış. Nereden bilebilirdim rampanın bana düşman olacağını 😅

Vitese dokundum gaza bastım hop araba istop etti. Bir daha dene dedi. Aynadan da arkada oturan hocama bakıyorum. Ben şaşkın o şaşkın. Bir daha denedim hooop yine istop 🤣 Sonra bir baktım adam arabadan indi gitti. Var belki de orada 100 kişi. Herkes bize bakıyor. Rezil olmuştum 😅

Sınav aracı hareket ettiremeden bitmişti. Uyuz, kıl bir adamdı 😅 Sonra yanlarından pick up'a binip gitmiştim. Ne saflıkmış, o kadar trafikten sorumlu adamın yanında araç kullanmıştım. Aklıma gelir gülerim.

2. Sınav da pick up bu sefer ben kullanmadım. Çünkü pick up'a alıştığım pedallar ile Albea arasında dünyalar kadar fark var. Öyle böyle geçmiştim

Azminiz güzel. Ben yapacağınıza canı gönülden inanıyorum. Yeter ki sakin kalın. Yanına oturan adam çok önemli. 2. Sınav da aracıma oturan yetkililer yanında poğaça meyve suyu getirmiş. Yolda yiye yiye sınav olmuştum. Hahahaha 😅

Başarılar dilerim.
Hocam valla bendede o sorun var akşamları toyota hilux aracımız var sürüyorum stop etme yok mis gibi gidiyorum ama sınav aracım clio arada stop ettiriyorum 😄 deli oluyorum o zaman iki sınavdada stop ettirmedim ama bakalım bu sefer 🙂