Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şaka mı yapıyorsunuz sitenin sahibi filan mısınız?

"Pingru, postegro uygulaması kadar geniş bir veri tabanına sahip olmasa da merak ettiğiniz bir hesabın storylerini incelemek için kullanabilirsiniz ayrıca postegro yerine gelen uygulama arasında en çok kullanılan postegro benzeri uygulamalar arasında yer almaktadır."

Şu cümleyi okuduktan sonra makale gayet sağlam yazılmış demeniz ve hatta "makale" demeniz cidden şaka gibi. İçeriğin şemasına lafım yok zaten, benim söylediğim içeriğin anlattığı. En iyi makale yazarlarının yazılarını inceleyin diyorsunuz da zaten 10 yıldan uzun süredir içerik yazdığım için takıldım ben bu yazıya. Sizin gözünüzde alt başlıklar ayarlanmış tamam, resimler - alt etiketler tamam, e keyword yeterince geçmiş içerikte oooh cillop gibi içerik. Bu mu?
Sizce okunulabilir olması önemli mi? (google için) Öyle olsaydı google çeviri yapıp bot içerik çeken sitelerin news kaydını yapar mıydı? Adam belirli kelime sayısını geçirmeye çalışmış. Önemli olan yazı değil içeriği incelemek. Google bir çok konuda absürt davranıyor. Buna mı şaşırdınız gerçekten? Aynı problemi bazen ben de yaşıyorum, ha farklı sitelerden sadece çeviri yaparak çektiğim makalede 88 puanla 1. Olup snippet ile çıkmışlığım bile var keywordumde. Önemli olan yapı.