Humanity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir uğraş boşuna değildir hocam, pes etmeyin.
Makaleyi iyice inceleyin. Ben nerede hata yapıyorum diye düşünün. Adamın DA puanı 9 iken bu durumda. Ayrıca pek backlink yok. Makale gayet sağlam yazılmış. Video, resim, ul listesi, anahtar kelimeyi ilk paragrafta geçirme, h1 h2 etiketi kullanma. Neredeyse rank math'da 85 üzeri olan bir makale. İçerik tablosu da var. Pes etmeyin, makalelerinizi daha da büyütmeye çalışın hocam. En iyi makale yazarlarının makalelerini inceleyin, schema kullanın.
Hocam şaka mı yapıyorsunuz sitenin sahibi filan mısınız?

"Pingru, postegro uygulaması kadar geniş bir veri tabanına sahip olmasa da merak ettiğiniz bir hesabın storylerini incelemek için kullanabilirsiniz ayrıca postegro yerine gelen uygulama arasında en çok kullanılan postegro benzeri uygulamalar arasında yer almaktadır."

Şu cümleyi okuduktan sonra makale gayet sağlam yazılmış demeniz ve hatta "makale" demeniz cidden şaka gibi. İçeriğin şemasına lafım yok zaten, benim söylediğim içeriğin anlattığı. En iyi makale yazarlarının yazılarını inceleyin diyorsunuz da zaten 10 yıldan uzun süredir içerik yazdığım için takıldım ben bu yazıya. Sizin gözünüzde alt başlıklar ayarlanmış tamam, resimler - alt etiketler tamam, e keyword yeterince geçmiş içerikte oooh cillop gibi içerik. Bu mu?