Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni kuzenim dediği çocukla otellerde aldatmıştı birisi. Üstünden 2 yıl geçti. Farklı şehirde okurken yaşadığım şehirden birisiyle arkadaşlarım yardımıyla tanıştık. Çok büyük bir aldatılma olayı yaşadığımdan gram kimseye güvenemiyordum. Tanıştığım kişiye nasıl olduysa güvenebildim. Hiçbir şey saklamayan birini gerçekten bulabiliyorsunuz. İçime kurt düştüğü zamanlarda konuştuktan sonra hiçbir şeyim kalmıyordu. Nerede olduğunu ne yaptığını kendisi hep söylüyor. En ufak bir yalanını yakalamadım.
Size tavsiyem ilişkiye başladıktan sonra küçük de bir yalan olsa bitirmeniz. Zaten birisinin birkaç yıl hiçbir yalanını yakalamazsanız o kişiye güvenebilirsiniz. Yalanın ufağını söyleyen büyüğünü de söyler. Bir şey saklamayan hiç yalan söylemeyen birini bulduğunuz an devam edin bence. Dünyada aldatmicak kadın yok kafasındaydım ama bu kadınla tanışınca her şey değişti. Karşınıza mutlaka çıkıyor.
Bir şey saklamak ve yalan benim için hangi aşamada olursa olsun direkt bitme sebebi. Sadece bekleyin. O kişi mutlaka çıkacak karşınıza.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.