Merhaba değerli arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var
Özgeçmiş olarak AÖF lisans işletme mezunuyum Bir bankada 2.5 yıl kredi kartı sarış pazarlamasında çalıştım
Yeni bir iş başvurusu yapmıştım 3 yıl sonra ilk defa bir iş yerinden mülakat daveti aldım ve çok güzel geçti işin tanımı muhasebe destek elemanı maaşı asgari ücret
Aktif olarak bir ekmek fırınında çalışıyorum çalışma şartlarım çok ağır haftalık iznim yok bayram izinleri yok kısacası Hergün çalışıyorum ve 3.5 yıldır bu işteyim bu işte çok huzursuzum ve aktif bir sosyal hayatım olmuyor vardiya sistemiyle çalışmaktayım gece 2 sabah 9 diğer vardiyda akşam 4 gece 11
Maaşım izin olmadığı için aylık 7500 TL gibi
Ancak bu yeni olacak iş asgari ücret belli bir süre sonra az miktarda artış olacağı söylendi
3 yıl kalan zorunlu ödemem olan 2350 TL ev kredim var .
*Şimdi size sorum hiç hayatımdan memnun olmadığım hergün çalışmaktan yorulduğum ailemle vakit bile geçiremediğim ancak maaşı 7500 olan işte devam mı etmeliyim
* Yoksa haftada 2 gün izin sabah 8 akşam 6 iş hayatı olan bir işe asgari ücret 5500 TL ile kabul mu etmeliyim
Fırıncılığı size anlatmam için dışarısı 35 dereceyken 5 adet kocaman fırının olduğu yerde herhangi bir havalandırma çalıştırılmadan çalıştığınızı düşünün
ek bilgi : üniversite mezunu neden fırında çalışıyorsunuz derseniz askerden geldikten sonra iş bulamadım baba mesleğim olan fırına geçici olarak girdim ancak 2018 sen sonra ülkenin girdiği olumsuzluklar sonucunda fırında kaldım.