Acele işe şeytan karışır.
Seo eklentilerini kurduysanız, bekleyeceksiniz.
Selamlar.
Seo eklentileri kullanmak istemiyorum hocam sade düz bir şekilde kullanmak istiyorum.
Dizinde ekli olması sıralamada görüneceği anlamına gelmez. Google'da site:domain.xxx şeklinde arama yaparak index alıp almadığını kontrol edebilirsiniz.
Selamlar.
O Şekilde kontrol ettim zaten ancak yine de görünmedi ( dizinde ekli olduğu halde )
4-5 Gün sonra ana sayfa indexlendi görünmeye başladı ancak diğer konulardan hala bir index yok, onlar içinde dizin başvurusu yaptım bakalım sonuç ne olacak
webarchive den veya backlink checker dan baktınızmı? Birde bunları deneyin. eger daha onceden kullanılmışsa muhakkak bir iz bırakmıştır.
Selamlar.
Evet baktım geçmiş te herhangi bir kaydı - izi yok hocam daha önce bir dns geçmişi de yok daha önce alınmamış yüksek ihtimalle.
Biraz daha bekleyin görünecektir.
Selamlar.
Sitenin ana sayfası indexlendi ancak diğer sayfalar - etiketlerde hala bir gelişme yok, 1 index var sadece
Biraz beklemeniz gerekiyor. Ayrıca hızlı İndex için news alın👍
Selamlar.
Sitenin bulunduğu sektör gereği news biraz ters kalabilir hocam dosya indirme sitesi.
Merhaba, muhtemelen On Page kaynaklı bir sıkıntı yaşıyorsunuz. Lütfen site adresinizi yazabilir misiniz? Konuya yazarsanız bakalım birlikte.
Selamlar.
İletişim bilgilerimi gönderiyorum.
Selamlar.
Peki hocam
Geç indeks alabilir yada banlıdır.
Selamlar.
Banlı olacağını sanmıyorum hocam konu içeriğinde de dediğim gibi daha önce geçmişi temiz herhangi bir kayıt yok domainin alındığına dair.
Teşekkürler.