Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acele işe şeytan karışır.

Seo eklentilerini kurduysanız, bekleyeceksiniz.
Selamlar.

Seo eklentileri kullanmak istemiyorum hocam sade düz bir şekilde kullanmak istiyorum.

efekoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dizinde ekli olması sıralamada görüneceği anlamına gelmez. Google'da site:domain.xxx şeklinde arama yaparak index alıp almadığını kontrol edebilirsiniz.
Selamlar.
O Şekilde kontrol ettim zaten ancak yine de görünmedi ( dizinde ekli olduğu halde )
4-5 Gün sonra ana sayfa indexlendi görünmeye başladı ancak diğer konulardan hala bir index yok, onlar içinde dizin başvurusu yaptım bakalım sonuç ne olacak

Soundblast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
webarchive den veya backlink checker dan baktınızmı? Birde bunları deneyin. eger daha onceden kullanılmışsa muhakkak bir iz bırakmıştır.
Selamlar.
Evet baktım geçmiş te herhangi bir kaydı - izi yok hocam daha önce bir dns geçmişi de yok daha önce alınmamış yüksek ihtimalle.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz daha bekleyin görünecektir.
Selamlar.
Sitenin ana sayfası indexlendi ancak diğer sayfalar - etiketlerde hala bir gelişme yok, 1 index var sadece

webtekno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz beklemeniz gerekiyor. Ayrıca hızlı İndex için news alın👍
Selamlar.
Sitenin bulunduğu sektör gereği news biraz ters kalabilir hocam dosya indirme sitesi.

KDOGAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, muhtemelen On Page kaynaklı bir sıkıntı yaşıyorsunuz. Lütfen site adresinizi yazabilir misiniz? Konuya yazarsanız bakalım birlikte.
Selamlar.
İletişim bilgilerimi gönderiyorum.

SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
acele etmeyin
Selamlar.
Peki hocam

Uyumsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geç indeks alabilir yada banlıdır.
Selamlar.
Banlı olacağını sanmıyorum hocam konu içeriğinde de dediğim gibi daha önce geçmişi temiz herhangi bir kayıt yok domainin alındığına dair.

Teşekkürler.