Yabancılara tepki verilmiyor diyorsun 2 günde bir sosyal medyada Suriyeliler Afganlar gündem oluyor daha ne yapsın insanlar adamları mı dövsünler?
Sanki Türk insanı Mültecilerden cok mutluymuş gibi hava verip sürekli Türklere suç atıyorsunuz.
Ben bir tane Arapça tabelaları destekleyen Türk görmedim / siyasal islamcı Türkler hariç. neyin mücadelesi bu anlamıyorum.
Hepimiz tepki veriyoruz dilimiz Türkçedir diyoruz. Türkçe hariç tabela istemiyoruz diyoruz.
Sen önce Türklere karşı yapılan düşmanlıkları gör biraz bu konuda bile kendi kendinize mağdur edebiyatı çıkartmışsınız kardeşim vallah pes doğrusu.
Kürtsün diye işe alınmadın? kürtsün diye emekli maaşımı vermiyorlar? kürtsün diye izmir antalya istanbulda mı yaşamıyorsun? Bu ülkede düşmanlık beslenen tek kesim emin ol ki Türkler.
Madem kimse memnun değil, nasıl hala bu kadar rahatlar? Suçu iktidara atacaksan onu da Türk milleti getirmedi mi? Nefret ediyorum sizin bu sorumluluk almaktan kaçmanıza.
Hala yapılanı anlamıyorsanız o da artık sizin sorununuz açıkcası, "Cegerxwin" "Ahmede Xani" bu tür parkları şair ismi olmasına ragmen ve kürt yoğunluklu yerlerde olmasına ragmen yasakladınız ama malesef "Karma is a b**ch."