evimize ekmek götüremiyoruz diyen birine "bu ifadeyi biraz abartılı buldum" diyenleri de gördük. içerisinden peçete çıkmış hocam. ben tercihen almıyorum. abartılı bulsanız da bulmasanız da. herkesin midesi bir değil.
kadirilhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı şeyler çok abartılır
size sadece a101den örnek vericem; a101 bi yerden et ve süt ürünlerini alırken hergün sabahtan işçiler daha işe başlar başlamaz kontrole gelir hergün sabahtan ama, mesela bi hayvan kesildi veteriner raporu, küpe numarası vs vs vs kesildiği gün kesen kasap gibi aklınıza gelmeyecek şeyleri araştırırlar bunu toplu yapmazlar o gün alacakları malın üstündeki barkod numarasıyla yaparlar, yani 100 koli kıyma aldılarsa o 100 kolinin barkodundan o hayvanları küpe numarasıyla bulurlar kesen kasaba kadar herşeyi incelerler siz düşünün gerisini 🙂 bu her ürün için aynıdır.
Nutelladan örnek vereyim; lavobaya girip çıkarken ayaklarınızın altında tam 3 adet fırça olur yıkaması ve dezenfektanı ayrı.

diyeceğim şu 1000/1 şeyler için bu kadar abartmaya gerek yok, tamam iyi bi durum değil lakin ' asla içmem , töbe içmem , uzak dursun ' gibi laflarıda abartı buluyorum.