Merhaba
Talebi açık ve net yazıyorum ki yanlış anlama olmasın.
Sitemize uluslararası fuar ve etkinliklerin girişi yapılacak. Ben sadece ne fuarı olduğunu (tekstil mi, silah sanayi mi, araba mı) özelden yazacağım. Wordpress Events eklentisini kullanabilecek kişinin yapması tercihimizdir.
- Event, organizasyon veya fuarlar işi alan kişi tarafından Google'dan veya diğer içerik arama motorları kullanılarak bulunacak.
- Bu event, organizasyon veya fuarlar 2023 yılında olmalı. Yani hepsi ileri tarihli olacak.
- Aşağıda ekran görüntüsü ile anlatıldığı gibi Event başlığı, içeriği, fotoğrafı, etiketi, kategorisi, tarihi, lokasyonu, organizatörü ve resmi websitesi gibi detayların tamamı işi alan tarafından girilecek.
Ekran Görüntüsü 1 Ekran Görüntüsü 2 Ekran Görüntüsü 3
- Organizasyonu anlatan en az 100 kelimelik bir metin olmak zorunda.
Örnek eklenmiş bir organizasyon mevcuttur. PM'den talep olursa göndereceğim.
İngilizceye hakim biri için bir etkinliğin aranması, detayların toplanması, içeriğin girilmesi ve yayına hazır hale gelmesi 10 dakika sürmektedir. Kendim yaptım, süre tuttum. Benden daha iyi olan vardır. Süreyi daha kısaya çeker. Ona da selam ve saygı duyarım
2023 yılı için toplamda 20 adet organizasyon girilecektir. Ancak daha fazla etkinlik buldum veya bulabilirim diyen olursa 50'ye kadar yolu vardır.
20 adet için fiyat ve tarih gönderirseniz memnun olurum.
Lütfen işi yapabilecek arkadaşlar PM göndersin. Bir de İngilizce dediğimiz zaman karşı tarafın anlayacağı şekilde bir ingilizce değil, Google'ın makul göreceği SEO kriterlerini kızdırmayacak bir ingilizce olsun.
Teşekkür ederim.