Mücahit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ilk başta annemden 2500₺ gibi bir para almıştım ve annem o zaman aylık 1000 lira falan kazanıyordu. Bana nasıl güvendi hala bilmiyorum. Ondan sonra da Allaha şükür sırtımız yere gelmedi henüz. Forumda ki yeni başlayan arkadaşlara da tavsiyem her sektörden network edinmeleri. Benim şu an hiç param olmasa bir yazılımcıya 20bin liralık işi sonra ödeyebileceğim diyerek kabul ettirebilecek güvene sahibim. Sonradan kastım iş sonu değil. Proje para kazanınca ödemekten bahsediyorum. Çünkü benimle çalışan insanlar benim o parayı bir şekilde ödeyeceğimden eminler çok şükür.

Not: Konu başlığının da cevabını verecek olursak nedense hiç korkmadım. 2018 yılında batacağımı bilerek bir hosting firması işine girdim. Battım ama pişman değilim. Nasıl olmaması gerektiğini öğrenmiş oldum. Yarın öbür gün başarılı ve bütün forumun tanıdığı bir hosting firması çıkacak ortaya inşallah

O bahsettiğim parayı annemden alırken de nedense %100 emindim. Sanırım ilgi alanım olmasından dolayı kaynaklanıyor olsa ki hiç korkmadan tık diye işe girmiştim.
Mühacit hocam sizi severim ayrıca düşüncelerinizi ve almış olduğunuz riskleri de benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Sizde işinizde çok başarılısınız tebrik ederim bol kazançlar dilerim.