İnancın var mı bilmiyorum ama bu forumun ciddi bir şekilde maneviyata ihtiyacı var. Her gün depresyonla ilgili postlar açılıyor. Bedenin ihtiyaçları olduğu gibi ruhun da gıda alması gerekiyor. O da namazla zikirle olur.
İlk düşündüğüm yol namaza başlamaktı ben de bu şekilde çözüleceğini düşünüyorum.
ne yaparsam yapayım düzelmeyen şeyler söz yazarak düzelseydi şimdiye şair olurdum
Geçmez dediğimiz neler geçmediki 😊
Şimdiye kadar denediğin yollar ile daha fazla devam etme. İyisi veya kötüsü ile her yolu dene, elbet kendin için doğrusunu bulacaksın
Umarım.
Birşeylerin yoluna girmesi için birinden bir söz bekliyorsan bitmişsin demektir, birşeylerin yoluna girmesi için bir söz yetiyorsa yeniden başlamışsın demektir, seçimini yap hocam
Bir umut hocam
Covid pozitif çıkmışiz ailecek , sonuç şimdi çıktı 🤣 hayırlısı olsun pozitif bakıyoruz
Çok geçmiş olsun hocam.
İşime çok düşkünüm fakat zaman zaman çok yoruluyorum değişecek bir şey olmasın şükür demeyi biliyorum
Söylemek istediklerimi buraya yazamıyorum. Forum kuralları malesef.
Her dogan güneş bir umutdur
Her ne arıyorsan kendinde ara!
bu biraz ışık yaktı bende teşekkür ederim.
Kimse senin denizde hangi dalgalarla boğuştuğunu bilmez gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. İnsanoğlu hep böyledir netice odaklıdır. İnanın boş yere kafaya takıyoruz böyle her şeyi.
Bir tanıdığımın sözü var (lakabı gamsızdır

) :" Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olurum dünya benim kahrımı çeksin." Bu izlenim ile devam...
Yardımlarınız için teker teker teşekkür ederim.