Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben şuan şunu anladım ben bunu dolar ile satabiliyorum

Ayrıca ben 15 yaşında değilim 25 yaşındayım ve uzun yıllardır bu işi yapıyorum. Ayrıca usta çırağına bazı sırları tabii ki vermez ama dijital işler bu şekilde ilerlemiyor malesef. Bilgiyi paylaşasın ki çoğalsın. Teşekkür ederim iyi forumlar.
Hocam özel mesaj ile 2 kişiye sormuşsunuzda yeterli yanıt almışsınızda konuyu artık kapattım gibisinden devam etmişsiniz gibi olmuş yalnız, tuhaf oldu. 😂😂😂
Şahsen E-Kitap'ları para değil de daha çok zaman kazanıyormuşcasına alarak devam ettim daima. Yani aslında tek derdim belirli deneyim ve de tecrübeler ile devam ederek zaman satın almak gibi düşündüm ve de düşüneceğim. Aldığım E-Kitap'ların bazıları gereksiz üstün körü ve de berbat yazılmış halde idi, ancak bazıları da cidden altın madeni gibi idi ve bana çok şey kattı ve de hâlâ daha katıyor.
Siz çıkarırsanız sizin kini de alırım neden? 3 Yıllık bir birikim diyorsunuz bildiğin 3 Yıl satın almak gibi bir şey.
Dolar ile satmaya gelirsek burası Türkiye odaklı bir forum, kaldı ki E-Kitap için bir gideriniz olmayacak bittiğinde artık Full paso kopya satacaksınız dolarlık bir durum olduğunu zannetmiyorum hah! Yine yüksek tutarsınız o başka tabii ki ancak $ bazlı satmaya çalışmayın derim müşteri kaybı yaşarsınız hocam.
Naçizane görüşleri mi dile getirdim değerli hocam. Şimdiden iyi yazarlar.. 😇🙏