oguzhangazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ailen seni eleştirirken bazen senin öngöremediğin şeyleri de sana söyler. Başkalarının olumsuz eleştirilerini bu şekilde yorumla, bu açığımı nasıl kapatabilirim diye düşünürsen girişimlerin çok daha iyi ve sağlam olur
Güzel dilekleriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim söylediklerinizin hepsini aklıma not aldım
mavimedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Yeni bir işe girişmen harika, Allah yolunu açık etsin. Ailen de seninle aynı düşünmemesinin nedeni denenmiş olanın en doğru olarak görmeleri. Belki ülkemizden girişimci çıkamamasının temel nedeni. " Anne, ben yazılım alanında şunu şunu yapacağım " dersin. Gün sonun da geçimini sağlayıp, sağlayamadığına bakacaklar.

Projene güveniyorsan gir. Her gün keşke demektense yaptım da olmadı demek daha mutlu ediyor. Yoksa onu yapacaktım, bunu yapacaktım der... Hayal kurmaya devam ederek vaktini ve bilgini satarsın askeri ücrete

Reklamlar hakkında yardıma ihtiyacın olursa destek olarak seve seve yardımcı olurum. Projenin başlaman dileğiyle başarılar dilerim.
Allah razı olsun hocam çok güzel şeyler söylemişsiniz. Çok teşekkür ederim size de hayatınızda başarılar dilerim bol kazançlar