Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim. Bilgisayara ancak geçebildim. Geçtiğim gibi konuya gelip bu yorumunuza cevap yazmak istedim:
Backorder yaptığım bir sürü domain var onları 29 Eylül' de alsam bile sizin bahsettiğiniz UÇM olayı yüzünden baya bir gecikmeli olarak kullanmaya niyetim var. Her şeyin yerine oturması lazım.
Bu bahsettiğiniz durum çok ciddi, herkes domainleri regleyip kullanmaya başladıktan sonra UÇM yi işletmeye başlarsalar çok fazla kişinin canı yanar.
Bugüne kadar birçok TRABİS mevzusu döndü forumda, sadece sizin bu olayı UÇM vs. ile tam kapsamıyla araştırdığınızı ve forumu bilgilendirdiğinizi gördüm. TRABİS ile ilgili bir konu varsa gözlerim direkt olarak sizin yorumlarınızı arıyor.

Tekrardan çok teşekkür ederim.
Ön Sipariş ile domain almakta aslında yasal değil. Çünkü ön sipariş firmalar tarafından uydurulmuş bir yalan

Yıllardır olan Nic.TR Rezerve sisteminin açığını kullanıyorlar sadece.
29 Eylül 2022 'den sonra aldığın domainler için endişelenmelene gerek yok. Çünkü ortada bir UÇM yok yani gidip itiraz edemezler.
Ayrıca bir alan adına itiraz etmenin bedeli minimum 5-10k olacak. Yani çok büyük bir domain almazsan senle uğraşmazlar
Herkes için hayırlı bir dönem olması ümidiyle...