Arkadaşlar selam, 20 yaşındayım. Ancak kendimi 35-40 gibi hissediyorum. Gerçekten çok yorulmuş hissediyorum. Maddi ve Sağlıksal olarak bir sıkıntım Allaha şükür yok, hayata doğuştan ailem gereği 1-0 önde başladım diyebilirim. ama manevi ? Her şey maddiyat mı ? Elbette ki değil, şuan ki ülke şartları gereği büyük bir kısmı olsa da tamamı değil. Kendimi sebepsiz çok kötü hissediyorum. Bu bir süredir böyle, hiçbir şeyden keyif almıyorum. Yaptığım hiçbir şeyden tat almıyorum. Neden böyledir bilmiyorum ama özellikle vurguluyorum sebepsiz depresyondayım. Sürekli keyifsizim. 1 Sene öncesine kadar orta derece majör depresif bozukluğu ve psikoz tanısı koyuldu. Tedavi oldum ilaçları 6 ay önce bıraktım. İyiydim, ancak şuan değil. Bazen i-ntih-r’ı bile düşünüyorum. Asla böyle bir şey olmasa bile, neden olmasın diyorum ? Belki evet siz “ Ne istiyorsun kardeşim, paran var sağlığın yerinde daha ne istiyorsun “ diyebilirsiniz. Ama lütfen demeyin gerçekten göründüğü gibi değil. Çok zor zamanlar geçirdim çok zor şeyler atlattım ve psikolojik olarak beni çok yıprattı. Uykusuz gecelerimi bir ben bir de Allah bilir. Şuan ki durumum hiç iç açıcı değil. Hiçbir şey yapasım yok, yataktan çıkamıyorum. sebepsiz gibi gozukebilir (birinci delirtici sebep) ama degil (bu ikincisi)... belki cag ve sistem hastaligi olabilir (bu da olabilecek en kotu son darbe)... tipki sebepsiz (oznesiz) yorgunluk, siddet, depresyon, ofke, panik, endise gibi.. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Belki konuşmak iyi gelebilir.