hoxygen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

SEO'ya uygun içerik ve sayfalarını tamamlanman ile birlikte, index alır çalıştığın anahtar kelime ile google da ilk 100, 50 veya 10 sayfa içine girebilirsin.
Bu sayfalara reklam ile oldukça hızlı geri dönüşler alabilir, il ve ilçede aranan bir yer olarak dikkat çekebilirsin.

- İl ve ilçe adlarını iyi kullanarak sayfalarını oluşturabilirsin. Böylece öğrenci yurdu aramalarında daha hızlı sonuç alabilirsin.
- Soruna gelince domain adı önemi tartışılmaz. Ama jenerik bir domain olmadan anahtar kelime odaklı, çok sayıda alt sayfanızda başarılı olabilirsiniz.

- Esen Apart adında bir öğrenci yurdu; Resimde gördüğümüz Öztem Apart Otel Burası oldukça yanıltıcı olmuş.

Kolay gelsin
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Öztem Apart Oteldi 1 hafta önceye kadar. Şuan Esen Apart ismine geçiş yapılıyor. resmi değiştireceğim dediğiniz kesinlikle doğru. Dediğiniz gibi yapıp yan sayfalar oluşturup onları SEO ya uygun hale getirip kelimelerini de ayarladıktan sonra reklamla çıkış yapayım. En mantıklısı bu gibi görünüyor. Birşey soracağım, domain adı sorun olmaz değil mi? Maraş/Pazarcık ve Osmaniye/Bahçe şubeleri için söylüyorum. Domainde "Andırın" geçiyor o sebepten emin olamadım.